Nicole Paspont
"Lady of the House"

Nicole Paspont Nicole Paspont
Naam: Nicole Paspont
Functie: "Lady of the House"

Zoete lentefrisheid  

Nicole kent als geen ander alle hoekjes en kantjes van onze wijnhandel. Dat is heel letterlijk bedoeld. Ze zorgt er namelijk voor dat onze winkel steeds piekfijn in orde is. Stof, vuil, strepen en vegen krijgen bij haar geen schijn van kans. We hebben het natuurlijk nog niet geprobeerd - en zijn het ook niet van plan - maar met Nicole in de buurt zou je kunnen eten van de vloer.

Wie goed doet, zoet ontmoet
Naast een heel scherp oog en ongenadige hand voor vuil, heeft ze ook een groot hart. Anderen helpen, daar wordt ze blij van. We durven erom te wedden dat haar man en twee zonen zich door haar op handen gedragen voelen.

Van een glaasje wijn kan Nicole op tijd en stond genieten. Haar voorkeur gaat hierbij uit naar zoete wijnen. De naam van de wijn doet er voor haar verder niet zoveel toe. Maar dat is natuurlijk niet erg omdat ze omringd is door een team van wijnkenners.

Leve de lente
Bij zoetheid en frisheid denk je waarschijnlijk spontaan aan de lente. Het seizoen waarin Nicole helemaal in haar nopjes is. Al tuinierend steekt ze ook de natuur graag een handje toe.

Nicole Paspont