Philippe Thijs
Manager Phil's Vinohouse by Baeten Vinopolis

Philippe Thijs Philippe Thijs
Naam: Philippe Thijs
Functie: Manager Phil's Vinohouse by Baeten Vinopolis
Werkzaam bij Baeten sinds: juli 2019

MUZIKALE COCKTAIL

Philippe is een levensgenieter. In tegenstelling tot wat je je daarbij misschien voorstelt, ligt hij niet hele dagen in een hangmat te zwengelen. Daarvoor is het leven te kort voor onze multi-getalenteerde Vinohouse manager.

Muzikale sommelier

Geef Philippe een podium of een studio en hij transformeert in Fair Phillis. Toetsen, gitaar, zang, eigen teksten en muziek… De titel singer-songwriter doet hem oneer aan. Hij is een band op zich.

Als deeltijds leerkracht muziek in het secundair onderwijs geeft hij zijn passie voor muziek door aan de volgende generatie. 

Zijn tweede passie, wijn, voert hij met evenveel enthousiasme uit. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat hij het diploma sommelier behaald heeft.

Reizen is proeven

Elk uitstapje naar het buitenland is voor hem een ideaal wijn-moment. Om zijn dorst naar kennis te lessen probeert hij zo veel mogelijk te proeven, te ontdekken en bij te leren.

Zijn ervaringen deelt hij graag met anderen. Een bezoekje aan het Vinohouse in Hechtel-Eksel is zeker een aanrader voor wijn- en muziekliefhebbers.

 

Philippe Thijs