Theo Berghmans
Magazijnier

Theo Berghmans Theo Berghmans
Naam: Theo Berghmans
Functie: Magazijnier

Onze schatbewaker

Theo schept én bewaakt de orde in wat elke wijnliefhebber als de grot van Alibaba zou beschouwen. Ronkende namen als “Rivesaltes Ambré Plaisir Arnaud de Villeneuve” rollen niet alleen vloeiend over zijn tong.

Hij weet ook precies hoeveel flessen, van welke jaartallen van welke wijndomeinen, zich op welke plaats in onze wijnkelder bevinden. Een sterk staaltje als je weet dat onze voorraad uit 75.000 flessen en 7.500 vaten van 20 liter flessen bestaat.

Warme mens
In zijn vrije tijd stoomt Theo letterlijk de drukte van zich af in de sauna. Een hobby die volledig bij zijn goedgezinde karakter past.

Of is het omgekeerd? Het lijkt soms alsof hij de warmte van de sauna in zich opslaat en vervolgens heel de dag uitstraalt.  

Een vermoeden dat versterkt wordt door zijn allerleukste wijnmoment. De ingrediënten: een glaasje Rivesaltes Ambré Plaisir Arnaud de Villeneuve (klinkt het je bekend in de oren?), een lekker stukje chocolade. En om het plaatje compleet te maken: de warmte en gezelligheid van knetterend haardvuur.

Theo Berghmans