Toon Vanderlinden
Finance Manager

Toon Vanderlinden Toon Vanderlinden
Naam: Toon Vanderlinden
Functie: Finance Manager
Werkzaam bij Baeten sinds: 4 oktober 2021

FLANDRIEN

Net zoals de veelgeprezen wielergoden is Toon een doorzetter. In zijn functie als finance manager bij Baeten Vinopolis moet hij de zaken nuchter bekijken. Op het gebied van wijn beschouwt hij zichzelf als een beginnende proever, maar dat neemt niet weg dat hij op dat gebied zijn uiterste best doet om het Baeten Vinopolis team bij te benen.

Met mayonaise

Frieten met stoofvlees en mayonaise. Wie kan er aan weerstaan? Toon in elk geval niet. Daarnaast geniet hij net zo goed van tafelen met vrienden. Een degustatiemenu en aangepaste wijnen zijn ideaal om zijn wijnkennis bij te spijkeren. Doordacht genieten, of noem het gerust twee vliegen in één klap.

Romantiek

Romantiek en wijn gaan vaker hand in hand. Toon ging een stapje verder en bezocht tijdens zijn huwelijksreis in Zuid-Afrika enkele wijnhuizen in het legendarische Stellenbosch. Of dit op voorhand gepland was, of een spontane ingeving?  Daar hebben we het raden naar.

Last-minute sprint

Zijn vrije tijd brengt Toon graag door samen met zijn gezin, of op de fiets. Uitwaaien, het hoofd leegmaken en af en toe een stevige sprint. Dat laatste is trouwens nog een van zijn sterke eigenschappen die ook in de dynamische wijnsector goed van pas komen.

 

 

Toon Vanderlinden