Wesley Noë
Account Manager Oost-en West-Vlaanderen

Wesley Noë Wesley Noë
Naam: Wesley Noë
Functie: Account Manager Oost-en West-Vlaanderen

Helemaal verlekkerd op druiven … en appels

Wesley is onze vlotte wijn ambassadeur voor West- en Oost-Vlaanderen. Beweren dat hij een passie voor wijn heeft, is echter een understatement van jewelste.

Zeer op prijs gesteld
Als gediplomeerd sommelier sleepte hij al tal van prijzen in de wacht. Zo is hij, samen met ons, terecht heel trots op zijn titel van “4de beste Sommelier van België”. Ook op internationaal vlak staat hij zijn mannetje in de wijnwereld. Op de WOSA Sommelier Cup sleepte hij de 2de plaats in de wacht.

De basis voor zijn latere topprestaties legde hij in het 2-sterren Michelin Restaurant Zur Post  (Sankt-Vith, Luxemburg). Wesley werkte er drie jaar als sommelier en had de eer om er te mogen proeven van topwijnen als Château Petrus en Mouton Rothschild.

Ook Jobs na zijn job
Wesley woont samen met Jessica. Vier kinderen (Axel, Amber, Emiel & Brecht) in huis en toch vindt Wesley nog de tijd om zich uit te leven in een andere passie.

De wereld van Apple kent geen geheimen voor hem. Voor hem is het een plezier om te tokkelen, swipen, klikken, ... op de legendarische toestellen die met een kleine i beginnen.

Wesley Noe

€ 9,45 / fles
bio
bio