Yves Bloemen
Internal Sales

Yves Bloemen Yves Bloemen
Naam: Yves Bloemen
Functie: Internal Sales
Werkzaam bij Baeten sinds: November 2021

FLOWERS POWER

Yves is de stoere bink van ons team, maar vergis je niet. Achter zijn metal look schuilt een ware professional. Hij houdt van een stevige portie dynamiek… en af en toe ook van een wijntje.

Bang that head

Wat niet beweegt, staat stil. Daar houdt Yves helemaal niet van. Na 5 jaar internationale reizen en werken in de toeristische sector was hij toe aan een nieuwe job.

Samen met zijn kersverse Italiaanse vrouw settelde hij zich in België en dan begon de zoektocht. Gelukkig voor hem - en voor ons - vond hij precies wat hij wou: een uitdagende, afwisselende en soms ook onvoorspelbare job.

In tegenstelling tot wat de eeuwenlange traditie misschien doet vermoeden, is de wijnsector volop in beweging. En als deze dreigt stil te vallen, brengen we daar bij Baeten Vinopolis al 3 generaties lang verandering in.

De ideale omgeving dus voor Yves om zijn sales talent volop in te zetten en verder te ontplooien.

Graag een kraag

Een rode wijn met krachtige, volle smaken en veel aroma kan Yves zeker bekoren. Zijn voorkeur gaat echter uit naar craft beer. Gebrouwen door vakmensen die, net als wijndomeinen, een waaier aan rijke smaken aanbieden voor liefhebbers en kenners.

 

 

 

Yves Bloemen