Courgettenoedels met broccoli, geitenkaas en avocado

Ingrediënten

2 courgettes
1/2 rode ui
1 teen look
1 broccoli
150 g geitenkaas
1 avocado
peper, zout
olijfolie

Recept

Breng gezouten water aan de kook voor de broccoli. Maak ondertussen
de courgettenoedels met de spiraalsnijder. Dat gaat redelijk vlotjes als je
goed doordraait. Kook de broccoli beetgaar in ongeveer 6 minuten en snijd
ondertussen de avocado en geitenkaas in blokjes. Versnipper de ui en
look fijn en stoof aan in een scheut olijfolie in een grote wokpan. Voeg de
courgettenoedels toe en bak deze ongeveer 7 minuten zodat ze wat kunnen garen. Giet de broccoli af en voeg toe aan de noedels. Voeg de geitenkaas toe en meng goed zodat deze wat kan smelten. Kruid stevig met peper en zout. Schep elk de helft in twee borden en werk af met de avocado. Gewoon om duimen en vingers van af te lekken.

In samenwerking met As Cooked By Ginger.

Deel dit artikel