Baeten Vinopolis
Vinostories

GIFTS & PRESENTS 2018

Graag laten we u kennismaken met toffe kant-en klare giftboxen & gifts gevuld met mooie wijnen uit ons assortiment.

Lees dit artikel
GIFTS & PRESENTS 2018
Herfstdegustatie 2017

Onze jaarlijkse herfstdegustatie gaat door op 21 & 22 oktober 2017

Lees dit artikel
Herfstdegustatie 2017
Flanders Expo Gent

Bezoek Baeten Vinopolis op Flanders Expo Gent - 19-23 november 2017

Lees dit artikel
Flanders Expo Gent
BBB Maastricht

Bezoek Baeten Vinopolis op BBB Maastricht - 9, 10 & 11 oktober 2017

Lees dit artikel
BBB Maastricht
Italiaanse pasta met mosselen

Mosselgerechtje in samenwerking met de Caroussel in Eindhoven

Lees dit artikel
Italiaanse pasta met mosselen
Tonno alla griglia

Een gegrild tonijngerechtje in samenwerking met BARSA

Lees dit artikel
Tonno alla griglia
Philly cheese steak sandwich

Een zomers gerechtje in samenwerking met As Cooked By Ginger

Lees dit artikel
Philly cheese steak sandwich
TOM YAM KUNG

Pittig gerechtje met reuzegarnalen in samenwerking met NARAI THAI

Lees dit artikel
TOM YAM KUNG
Côte à l'os op de barbecue

in samenwerking met SAMENEENKOE

Lees dit artikel
Côte à l'os op de barbecue
YAKITOR

Zomers kipspiesje in samenwerking met Barvest

Lees dit artikel
YAKITOR
FOCACCIA MET ZALM

Een zomers zalmgerechtje in samenwerking met Eetcafé 't Genot in Echt

Lees dit artikel
FOCACCIA MET ZALM
SMOKE ON THE WILD SITE

Een BBQ asperge gerechtje in samenwerking met Mykene - chef Stijn Gille

Lees dit artikel
SMOKE ON THE WILD SITE
APPLE GINGER

Ingrediënten: • 5 cl Ole Smoky Apple Pie • Aqua Monaco Ginger Ale • verse appel • gemarineerde gember • ijsblokjes optioneel: kruidenbitter, bv Angostura bitters

Lees dit artikel
APPLE GINGER
KOSKUE APPLE

Ingrediënten: • 5 cl Koskue Gin • troebel appelsap • verse stukjes (Granny Smith) appel • zwarte peper van de molen • ijsblokjes

Lees dit artikel
KOSKUE APPLE
NAPUE GIN & TONIC

Ingrediënten: • 5 cl Napue Gin • Aqua Monaco tonic • rozemarijn • veenbessen • ijsblokjes

Lees dit artikel
NAPUE GIN & TONIC
LIMONCELLO | FRIZZANTE

Ingrediënten: • 2 cl Limoncello Bepi Tosolini • 20 cl Montelvini Frizzante • blaadje basilicum

Lees dit artikel
LIMONCELLO | FRIZZANTE
HIGHBALL COCKTAIL AVOND

Zin in een gezellige cocktailavond?

Lees dit artikel
HIGHBALL COCKTAIL AVOND
FREEKEH RISOTTO MET CHAMPIGNONS

Wat is freekeh? Freekeh wordt ook wel het nieuwe quinoa genoemd. Het is tarwe die wordt geoogst als het nog groen en dus nog niet rijp is. Een graan dus. Na de oogst...

Lees dit artikel
FREEKEH RISOTTO MET CHAMPIGNONS
Komkommer - en wortelnoedels met mozzarella, croutons en een spiegeleitje

Ingrediënten: 1 komkommer 2 wortels 10 kerstomaten 1/2 citroen 2x een bol mozzarella grote handvol walnoten 2 boterhammen peper, zout 2 eieren

Lees dit artikel
Komkommer - en wortelnoedels met mozzarella, croutons en een spiegeleitje
Couscous met mango, & scampi en noten

Ingrediënten: 150 g couscous 20 scampi’s handvol amandelen handvol cashewnoten 1 rijpe mango sap van 1/2 appelsien sap van 1/2 citroen verse peterselie verse...

Lees dit artikel
Couscous met mango, & scampi en noten
Bulgursalade met gegrilde inktvis

Ingrediënten: 4 inktvissen die je in ringen kan snijden marinade: 1 teen look, peper, zout, paprikapoeder, peterseliepoeder, sap

Lees dit artikel
Bulgursalade met gegrilde inktvis
Rosé wijnen in Navenant Magazine

Een toffe publi-reportage in het Maart 2017 Magazine van Navenant.

Lees dit artikel
Rosé wijnen in Navenant Magazine

Asperge gerecht in samenwerking met De Pauwenhof Maastricht

Lees dit artikel
ASPERGES | ZILT | GIN TONIC 2.0
ASPERGE SUGGESTIES

Samen met enkele chefkok-partners hebben we verschillende heerlijke wijn-aspergecombinaties uitgewerkt in een culinair boekje.

Lees dit artikel
Asperge Suggesties
STOOFPOTJE | EVERZWIJN | BOSBESSEN

Een wildsuggestie van Baeten Vinopolis.

Lees dit artikel
STOOFPOTJE | EVERZWIJN | BOSBESSEN
REE | EEKHOORNTJESBROOD

Een wildsuggestie van Baeten Vinopolis.

Lees dit artikel
REE | EEKHOORNTJESBROOD
HAZENPEPER CLASSIQUE

Een wildsuggestie van Baeten Vinopolis.

Lees dit artikel
HAZENPEPER CLASSIQUE
EENDENBORST | PADDENSTOELEN | WORTELPUREE

Een wildsuggestie van Baeten Vinopolis.

Lees dit artikel
EENDENBORST | PADDENSTOELEN | WORTELPUREE

Een aspergegerechtje in samenwerking met Ich&Dich Sittard.

Lees dit artikel
TOURNEDOS | BEARNAISE | ASPERGES

Een asperge gerechtje in samenwerking met Mykene Leuven.

Lees dit artikel
EENDENFILET VAN DE BBQ | PEULTJES, GROENE ASPERGES | JONGE UI | PAPRIKA

Een asperge gerechtje in samenwerking met het Aldeneickerhof Maaseik.

Lees dit artikel
SALADE VAN ASPERGES MET NOORDZEEGARNALEN

Een asperge gerechtje in samenwerking met Hotel Van Eyck.

Lees dit artikel
CANNELLONI VAN ASPERGE MET GESCHROEIDE ZALM DOPERWTENCRÈME ASPERGESOEPJE
RISOTTO MET ASPERGES

Een asperge gerechtje in samenwerking met Hassotel Hasselt.

Lees dit artikel
RISOTTO MET ASPERGES
Aziatische noedelsoep met scampi en inktvis

Ingrediënten: +/- 150 g sobanoedels 16 scampi’s 2-3 inktvisfilets in ringen gesneden 200 ml rijstmelk of kokosmelk zakje sojascheuten 1/2 paksoi 750 ml...

Lees dit artikel
Aziatische noedelsoep met scampi en inktvis
ASPERGES | GROTE GARNALEN | SESAMDRESSING

Een asperge gerechtje in samenwerking met Azië Weert

Lees dit artikel
ASPERGES | GROTE GARNALEN | SESAMDRESSING
SPRING TASTING 6 & 7 mei

Kom zeker proeven op onze jaarlijkse lente degustatie

Lees dit artikel
SPRING TASTING
Quinoa met gehakt shiitake en rucola

Ingrediënten: 150 g quinoa 300 g kippengehakt 1 teen look 1 sjalot 1/2 rode peper 250 g shiitake zakje rucola vleesbouillonblokje flinke scheut witte wi

Lees dit artikel
Quinoa met gehakt shiitake en rucola
Spaghetti al ragù

Ingrediënten: 200-250 g spaghetti 250 g rundstoofvlees 2/3 dikke tomaten 1 flesje glutenvrij bier, Brunehaut Tripel 2-3 tl mosterd 1 vleesbouillonblokje 1 tl...

Lees dit artikel
Spaghetti al ragù
Penne met gerookte zalm en rucola

Ingrediënten: 200-250 g penne 200 ml (lactosevrije) room 200 g gerookte zalm 10-tal stengels bieslook klein zakje rucola peper, zout, gedroogde peterselie witte...

Lees dit artikel
Penne met gerookte zalm en rucola
Rode curry met kip en paprika

Ingrediënten: 2 kipfilets 3 el maïzena 2 el rode currypasta 1 teen look 2 stengels pijpajuin 1 rode paprika 1/2 groene paprika 2 wortels arachideolie 2 el...

Lees dit artikel
Rode curry met kip en paprika
Rauwe zalm met soja, sesam en zeekraal

Ingrediënten: 1 kraakverse zalmfilet 1 bakje zeekraal sojasaus sesamzaadjes peper olijfolie

Lees dit artikel
Rauwe zalm met soja, sesam en zeekraal
Spaghetti met scampi en dille

Ingrediënten: 200-250g spaghetti 20 scampi’s 250 ml light room, je kan ook volle nemen, light heeft meer kans op schiften 1 sjalot vleesbouillonblokje witte...

Lees dit artikel
Spaghetti met scampi en dille
Courgettenoedels met broccoli, geitenkaas en avocado

Ingrediënten: 2 courgettes 1/2 rode ui 1 teen look 1 broccoli 150 g geitenkaas 1 avocado peper, zout olijfolie

Lees dit artikel
Courgettenoedels met broccoli, geitenkaas en avocado
PadThai

Ingrediënten: 200-250 g rijstnoedels 4 eieren 1/2 zakje Thaise roerbakmix 1 rode paprika klein zakje sojascheuten handvol champignons 2 kipfilets (200 g) handvol...

Lees dit artikel
PadThai
Tortilla met kip, guacamole & zure room en groentjes

Ingrediënten: 2 tortillavellen 300 g kipfilets 1 zakje tacokruiden van de Albert Heijn diepvrieszakje Mexicaanse groentjes van de Lidl, er zaten zwarte...

Lees dit artikel
Tortilla met kip, guacamole & zure room en groentjes
Tonijnburgers met komkommernoodles

Ingrediënten: Voor de burgers: 2 blikken tonijn 2 eieren 1/2 rode ui verse bieslook verse peterselie paneermeel peper, zout

Lees dit artikel
Tonijnburgers met komkommernoodles
Auberginerolletjes met quinoa, feta en groentjes

Ingrediënten: 2 aubergines 100 g quinoa 2 wortels klein zakje rode kool feta verse peterselie (enkele stengels) sap van 1/2 citroen peper,...

Lees dit artikel
Auberginerolletjes met quinoa, feta en groentjes
Quinoa met tonijn en olijven

Ingrediënten: 150 g quinoa 1 blik tonijn in eigen nat 1 rode zoete puntpaprika verse bieslook 10 groene olijven 1/2 komkommer peper, zout Dressing: 1...

Lees dit artikel
Quinoa met tonijn en olijven
Schelvis met een korstje van hennepzaad

Ingrediënten: 2 visfilets, ik nam schelvishaasje hennepzaad glutenvrije bloem 1 ei 10 patatjes 3 wortelen enkele stengels lente-ui peper, zout boter

Lees dit artikel
Schelvis met een korstje van hennepzaad
Quinoa-spinaziekoekjes met een tomatensalsa

Ingrediënten: Voor de koekjes: 100 g quinoa 250 g verse spinazie 80 g (glutenvrij) paneermeel 1 ei 1 el olijfolie

Lees dit artikel
Quinoa-spinaziekoekjes met een tomatensalsa
LENTE DEGUSTATIE Oost-en West-Vlaanderen

Wesley Noë ontvangt u graag op onze Lente Degustatie in Wingene

Lees dit artikel
LENTE DEGUSTATIE OP MA 8 MEI
Wortelnoedels met scampi’s en spinazie

Ingrediënten: 6 wortelen voor een slechte spiraalsnijder, 3 voor een goede (zorg ervoor dat je een flinke handvol noedels hebt)

Lees dit artikel
Wortelnoedels met scampi’s en spinazie
Spring Rolls

Ingrediënten: 6 rijstvellen 1 dikke wortel 1/2 klein zakje sojascheuten 1/2 komkommer grote handvol pindanoten 1 stuk verse zalmfilet Optioneel: verse basilicum

Lees dit artikel
Spring Rolls
Komkommertoastjes met pikante hummus en haloumi

Ingrediënten: 1 komkommer bakje pikante hummus blok haloumi kleine blaadjes sla vanuit een zakje gemengd

Lees dit artikel
Komkommertoastjes met pikante hummus en haloumi
Aziatische noedelsoep met scampi en inktvis

Tijd voor nog een heerlijke combinatie: de 'Pinot Grigio DOC' van Teresa Raiz komt uitstekend tot zijn recht bij de 'Aziatische noedelsoep met scampi en inktvis' van...

Lees dit artikel
Aziatische noedelsoep met scampi en inktvis
Baeten Vinopolis
in prestige 2015

Baeten Vinostore pronkt in de nieuwste uitgave van Prestige. Ook onze Champagne Drappier en S. Osvaldo komen aan bod. Zeker de moeite waard om door te bladeren.

Lees dit artikel
Baeten Vinopolis in prestige 2015