Wijn in vaten: Dé TOEKOMST VAN UW HORECAZAAK
Schenkt u ook nog al uw wijnen uit flessen?
Als horeca-ondernemer bent u voortdurend bezig met uw zaak om uw klanten de allerbeste wijnbeleving te bieden. Als u wijn in uw zaak aanbiedt, is het goed om even stil te staan bij de volgende vragen:
- Bestellen uw gasten in uw ogen te weinig huiswijn?
- Verliest u ook veel tijd en opslagruimte met uw wijnflessen?
- Giet u ook regelmatig halfvolle flessen wijn weg?
- Is de kwaliteit van uw huiswijn altijd constant?
- Is de wijn vaak niet leverbaar?
- Is uw koelkast vaak overbeladen met flessen?
- Een extra rit naar het containerpark zou u liever besparen?
- Wilt u uw personeel tijd besparen?
Heeft u minstens 1 van bovenstaande vragen met ‘Ja’ beantwoordt ? Neem dan even 5 minuten tijd om onderstaande te lezen of om onze brochure te downloaden.
Voordelen van wijn in vaten in uw horeca-zaak
UITERMATE PRAKTISCH
|
ECOLOGISCH
|
BEHOUD VAN KWALITEIT
|
RUIMTEBESPAREND
|
ALTIJD GEKOELDE WIJN
|
ECONOMISCH
|
Ook een tapinstallatie in uw zaak?
Wanneer u besluit om uw wijn in vaten te nemen, voorfinancieren wij deze voor u. Wij voorzien een nieuw taptoestel en zorgen dat het gebruiksklaar geïnstalleerd wordt bij u. Door middel van omzet wordt deze inschrijving afgeschreven binnen 5 jaar en wordt u eigenaar van het toestel.
Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak met een vertegenwoordiger (klik hier op de link). We maken graag een afspraak met u en zoeken samen naar een oplossing op maat van uw zaak.