Monvin

Ontdek onze heerlijke Italiaanse wijnen van het vat.

Alle wijnen zijn afkomstig uit de Veneto regio. 

 

Monvin Bianco 

100% Pinot Blanco


Monvin Rosato 

100% Merlot


 

Met zijn strogele kleurschakeringen beschikt deze wijn over een fris, fruitig en delicaat aroma. Hij is fluweelzacht en perfect in harmonie. De ideale aanvulling bij elke maaltijd en een echte aanrader bij Italiaanse pasta gerechten met bv. zeevruchten.

Een heerlijk, fris smakenpallet. De Rosato heeft een levendige rosékleur en een delicaat bloemenaroma. Met zijn zinnenprikkelende smaak past hij perfect bij voorgerechtjes en wit vlees.

 

Monvin Aromando 

Sauvignon Blanc & Traminer


 

 

Monvin Cabernet 

100% Cabernet Franc


 

‘Aromando’ is een strogele, aromatische witte wijn. De neus is intens met nuances van rozen, viooltjes en zoete kruiden zoals kaneel en kruidnagel. Hij is rond, zacht en krachtig in smaak.

Een genereuze, donkerrode wijn met paarse accenten. Een explosieve neus van zwarte bessen en kreupelhout. Volmondig, rijk, gebalanceerd en heeft een warme finale. Dé wijn bij diverse vleesgerechten en vooral ribbetjes.

 

Monvin Merlot 

100% Merlot


 

Monvin Sangiovese delle Marche 

100% Sangiovese


 

Deze wijn heeft een mooi robijnrode kleur. Aroma’s in de neus van (confijte) kersen, frambozen. In de mond soepele zuren en veel rood fruit. Laat zich makkelijk drinken bij zowel gevogelte, geroosterd wit als rood vlees en pasta met rode saus.

Deze Sangiovese delle Marche is
robijnrood. Een aangename geur die lijkt op viooltjes. De smaak is droog, hartig en perfect in harmonie. Aan te raden als een echte maaltijdwijn, maar ook lekker bij voorgerechten met vlees, varkensvlees en rijpe kazen.

Monvin San Wolfango 

Trebbiano en Garganega


Monvin Prodry Frizzante 

meerdere druivensoorten


Wit met een fris zoetje. Een mild droge, helderwitte wijn met fruitige aroma’s. Probeer hem zeker ook eens
‘on-the-rocks’.

Deze mousserende wijn is vergelijkbaar met Prosecco. Een strogele kleur en delicaat, fruitig aroma. Excellent als aperitief of bij vis.

WIJNDOMEINEN