Wanneer u vandaag start met wijn in vaten

Kiest u voor onze wijn vaten? Dan heeft u enkel het volgende nodig:

  1. Onze Tapinstallatie

  2. Onze wijn in vaten

  3. (Ons) Stikstofgas


1. ONZE TAPINSTALLATIES


Wij bieden u verschillende soorten tapinstallaties aan. Zo heeft u de keuze tussen een tapzuil, een tapton, een mobiele tapton of tapzuil, een geautomatiseerde tapzuil of een installatie op uw maat. Die keuze is aan u. Onze mensen adviseren u met veel plezier en helpen u daar uiteraard bij. Het type installatie hangt namelijk ook af van de plaats die u heeft en kan maken en de hoeveelheid wijn die u wenst te tappen.

TAPTONNEN

     Plug and play tapsysteem

Tapton 'Marlène' Tapton 'Stark' Tapton 'Olivia'  Plug and play


TAPZUILEN

           

    

Naja Dubaï


2. ONZE WIJN


U heeft de keuze uit een ruim aanbod kwaliteitsvolle wijnen in het vat. Al onze wijnen in het vat selecteren we zorgvuldig bij de familiebedrijven waarmee we al sinds jaar en dag samenwerken. Bovendien vullen we de wijnen zelf af in onze vaten. Zo geniet u van kwaliteitswijnen tegen een eerlijke prijs.

Bestelt u voor min. €350 Ex. Btw of 3 vaten per week, is het transport gratis. Bij uw eerste aankoop wordt ook uw leeggoed (als waarborg) aangerekend.

3. STIKSTOFGAS


Onze wijn tapt u met behulp van stikstofgas. Dat dient als drijf- en beschermgas zodat uw wijnen vers blijven en niet oxideren. Stikstof is namelijk een inert gas dat zich niet met vloeistof mengt. Laat u adviseren door onze mensen voor de juiste druk. Met een volle stikstoffles tapt u tot wel 35 vaten of 945 flessen aan wijn.