Spritz - a refreshing apero with orange and ice

Kant-en-klare cocktail van het vat - Aperol Spritz

Maak kennis met onze Aperol Spritz van het vat, gemaakt met de échte Aperol. Aperol Spritz is een gekend, verfrissend en aangenaam aperitief met een zoete, bittere toets van sinaas, rabarber en cinchona. Geserveerd met een schijfje sinaasappel en enkele ijsblokjes. Heerlijk verfrissend en gemakkelijk!

Deze cocktail kunnen serveren via de tap heeft verschillende voordelen voor een horecaondernemer:

  • Constante kwaliteit
  • Snelheid
  • Plaatsbesparing
  • Lage kost per glas
  • Koeling in het tapsysteem
  • Geen afval, dus ecologisch

Wenst u meer informatie, neem gerust contact op met één van onze account managers:

Mandy Vandenbruaene: Sales Manager: +32 (0) 471 09 06 48

Koen Hellemans: Account Manager Antwerpen: +32 (0) 490 41 01 90

Marco Schoemans: Account Manager Noord-Nederland: +31 (0) 6 15 37 69 73 

Bert Hubrechts: Account Manager Oost- en West-Vlaanderen: +32 (0) 468 22 44 81

Leo Verseput:  Account Manager West-Nederland +31 (0) 6 18 86 78 89

Aperol Spritz van het vat - instructiekaart

Voorbereiding

  1. Zorg er voor dat de koeling werkt
  2. Behandel de vaten met zorg bij het transport (niet schudden, gooien,..)
  3. Bewaar de Spritzer bij maximum 25° C
  4. Let op de houdbaarheidsdatum (THT)

Tappen

  1. 1e glas leegtappen, hoeveelheid is afhankelijk van de lengte van de leiding
  2. De tapdruk is ingesteld bij installatie en is correct bij normale temperaturen (< 25°C). Bij hogere buitentemperatuur de druk lichtjes verlagen
  3. Hou bij het tappen het glas in een hoek van 45° en open de tapkraan volledig

Onderhoud

  1. ’s avonds de tapkop op het vat losmaken
  2. Tapkranen dagelijks proper houden

Bij problemen of vragen contacteer onze technische dienst:
T. +32(0)89 32 23 24
marleen@baetenvinopolis.be