Tiziana Termine
Financieel Assistent

Tiziana Termine Tiziana Termine
Naam: Tiziana Termine
Functie: Financieel Assistent
Werkzaam bij Baeten sinds: 30 augustus 2021

LA DOLCE NUTELLA

Tiziana is verzot op Nutella en dat is misschien geen toeval. De zoete lekkernij wordt namelijk ook geproduceerd in het land van haar herkomst: Italië. Geboren onder de zon, opgegroeid in het land van de regen en… chocolade. Dat smaakt naar meer.

La famiglia

Familie is het allerbelangrijkste in Tiziana’s leven. Haar partner en tweelingdochters zullen het graag horen. Maar ook in de Baeten Vinopolis familie merken we dit. Ze is een sociale en joviale collega. En heel af en toe komt ook een ander zuiders kantje naar boven: temperamentvol en dus leven in de brouwerij, euh, wijnhandel.

Nuchtere kijk

Als financieel assistent ondersteunt ze onze boekhoudafdeling. Tiziana haar perfectionisme is hierbij een groot voordeel. Bij de administratie van een KMO komt heel wat kijken: facturen, inboeken, aangiftes, lonen, verrichtingen, betalingen...

Geen enkel cijfertje of komma ontsnapt aan haar scherpe blik.

Zuiders genieten

Naast Nutella houdt ze ook van andere Italiaanse lekkernijen. Een van haar favoriete wijnen is Teresa Raiz Pinot Grigio.

Ook pasta kan niet ontbreken. Deze bereidt ze het liefst zelf: ravioli gevuld met pompoen en een sausje van boter met salie.

Of ze ooit al chocolade pizza heeft geproefd? Daar hebben we het raden naar…

Tiziana Termine