Michèle Baeten
Manager

Als Oënologe kan ik steeds de juiste wijn combineren met het juiste gerecht. Nu en dan neem ik plaats achter het fornuis om een nieuw gerecht uit te proberen. Ook 's avonds kan ik genieten van een lekker glaasje wijn.

Michèle Baeten Michèle Baeten
Naam: Michèle Baeten
Functie: Manager
Werkzaam bij Baeten sinds: 01/01/2000

Vino, vidi, vici

Voor velen was 2000 een magisch jaar. Voor BaetenVinopolis was dit niet anders.  Het werd namelijk een jaar waarin de kiemen van de toekomst van onze familie wijnhandel gelegd werden.

Michèle nam toen immers het besluit om mee in de familiezaak te stappen. Heel lang hoefde ze daar overigens niet over na te denken. Als jongste telg van twee generaties succesvolle wijnhandelaren was de passie voor wijn al stevig in haar genen verankerd.

Traditie en toekomst
Vandaag leidt Michèle ons hele team in goede banen. Een uitdagende taak in onze wereld van technologie waarin een overvloed van meningen, informatie en mogelijkheden geen enkele sector onberoerd laat.

Maar, het mag gezegd worden. Michèle vervult haar rol als symbolische bruggenbouwer met verve. Met veel enthousiasme stemt ze traditionele waarden af op de noden en hoge verwachtingen van wijnliefhebbers.

Wijn als rode draad
Michèle laat haar job nooit echt los. Ook in haar vrije tijd gaat ze graag uitdagingen aan in teamverband. Zo begon ze in 2011 samen met enkele vriendinnen aan marathonlopen.

Thuis in de keuken experimenteert Michèle graag met nieuwe gerechten. En daar hoort natuurlijk ook bij: het kiezen van de meest geschikte wijn.

Opvolging verzekerd?
Haar huwelijk met Guy Vanbockrijck bracht twee prachtige dochters voort: Charlotte en Carole. We zijn benieuwd of zij de passie voor wijn van hun mama hebben geërfd.

Michele Baeten
€ 10,15 / fles
bio
hout-
lagering
€ 12,05 / fles
bio
hout-
lagering

€ 50,65 / fles
bio
hout-
lagering

€ 12,85 / fles
bio
hout-
lagering

€ 25,90 / fles

€ 50,30 / fles
Tijdelijk uitverkocht
€ 12,80 / fles
bio
bio
bio
hout-
lagering

€ 18,00 / fles
Tijdelijk uitverkocht
€ 15,35 / fles
bio
hout-
lagering