Paul Van Dinter
Wijnadviseur & Wijnmaker

Paul Van Dinter Paul Van Dinter
Naam: Paul Van Dinter
Functie: Wijnadviseur & Wijnmaker
Werkzaam bij Baeten sinds: April 2023

Passie ten top!

Ontdek de magische wereld van wijn met Paul Van Dinter, de trotse Limburger en Maaslander uit Maaseik, wiens passie voor wijn en jarenlange ervaring als wijnkenner en wijnhandelaar de smaakpapillen van kenners weet te prikkelen.

 

Als kers op de taart bezit Paul zijn eigen wijngaard in het betoverende Rioja Alavesa plaatsje Labastida, Spanje, waar hij met toewijding en vakmanschap 4 buitengewone Rioja Alavesa wijnen produceert die internationaal alom gerespecteerd worden.

 

De wijnen van Paul Van Dinter onder de naam El Primavera zijn een ware ode aan de kunst van wijnmaken. Met een onmiskenbaar karakter en verfijndheid zijn deze wijnen een ware weerspiegeling van zijn expertise en liefde voor het vak. Elke fles vertelt een verhaal, doordrenkt met de geuren en smaken van de weelderige Spaanse wijngaarden. De Rioja Alavesa wijnen van Paul vormen een unieke combinatie van traditie en innovatie, waarbij hij de eeuwenoude wijntradities van de streek in harmonie brengt met moderne technieken.

 

De passie en kennis van Paul Van Dinter zijn te proeven in elke slok van zijn bekroonde wijnen. Van zijn elegante en fruitige blanco en joven Rioja tot zijn intense en complexe crianza en reserva, elke variant biedt een unieke en betoverende smaakervaring. Of je nu een doorgewinterde wijnliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een glas uitmuntende wijn, de creaties van Paul laten niemand onberoerd.

 

Het internationale prestige van de wijnen van Paul Van Dinter groeit gestaag. Experts en critici prijzen zijn vakmanschap en oog voor detail, waardoor zijn wijnen al hoog aangeschreven staan in de wijnwereld. Met zijn ongeëvenaarde talent en passie voor het creëren van kwaliteitswijnen heeft Paul een reputatie opgebouwd als een toonaangevende wijnproducent.

 

Stap in de wereld van Paul Van Dinter en laat je verrassen door de rijke aroma's en smaken van zijn Rioja Alavesa wijnen. Ontdek de ziel van zijn wijngaard in Spanje en proef de passie en toewijding in elke druppel. Of je nu een connaisseur bent of gewoonweg wilt genieten van de beste wijnen die er zijn, Paul Van Dinter neemt je mee op een onvergetelijke reis door de wereld van wijn.

Paul Van Dinter