Esther Geelen
Administratief Bediende Sales

Esther Geelen Esther Geelen
Naam: Esther Geelen
Functie: Administratief Bediende Sales

Een neus voor zaken

Esther ondersteunt sinds begin 2017 ons verkoopteam. Offertes op maat opstellen, documenten voorbereiden, opvolgen en archiveren, kosten berekenen… Administratie schrikt velen af, maar Esther doet het met plezier. Veel plezier.

Dankzij haar precieze aanpak vormt ze een belangrijke en onmisbare schakel tussen onze klanten en verkopers.

In de sterren geschreven
Esther heeft op dit ogenblik weinig kennis op het gebied van wijn. Maar we zijn er gerust in. Ze zal zich razendsnel inwerken in de wondere wereld van vinologie. En daar zijn 3 goede redenen voor.

Bij romantiek hoort wijn
Esther beleefde haar mooiste wijnervaring toen ze ten huwelijk gevraagd werd. Of ze “ja” zei voor of na het glaasje wijn weten we niet, maar een romantischer wijnmoment dan dat is onmogelijk.

À la recherche du temps perdu
Een tweede reden waarom we er zeker van zijn dat ze binnen de kortste tijd een echte wijnkenner zal worden is haar sterk ontwikkelde reukzin. Geuren en herinneringen zijn voor haar onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Optimistische levensgenieter
Wat elke twijfel over Esther haar potentieel als toekomstige wijnkenner bij ons wegneemt, is haar karakter. Esther is een optimistische levensgenieter. Meer hoeven we daar niet aan toe te voegen.

Esther Geelen