Stefke Paulissen
Vinostore

Stefke Paulissen Stefke Paulissen
Naam: Stefke Paulissen
Functie: Vinostore
Werkzaam bij Baeten sinds: Augustus 2021

KOK AU VIN

Als Bourgondiër in hart en nieren zijn bepaalde keuzes in het leven snel gemaakt. Zo werkte Stefke jaren in verfijnde restaurants. Naast gerechten bereiden moest hij ook de perfect bijpassende wijnen bepalen. Niet vanzelfsprekend met zoveel keuze en zijn toen nog beperkte wijnkennis. Maar uiteindelijk is alles op zijn pootjes gevallen…

8 pootjes

Stefke houdt niet enkel van reizen, restaurants en wijn degusteren. Samen met zijn vriendin vertroetelt hij hun twee hondjes. Een hondenleven zeggen ze dan…

Knallen

Stefkes meest memorabele wijntrip - tot nu toe want wijnen blijven verbazen - was zijn eerste. Zijn bezoek aan de Champagne streek en de overvloed aan informatie, geuren, kleuren en smaken maakten er een knal-ervaring van.

Het bleef dan ook niet bij één wijnreis. Op het gebied van indrukwekkende schoonheid is de Jura een absolute aanrader volgens Stefke.

Sportieve supporter

Bourgondiër zijn is meer dan lekker eten en drinken. Het is vooral genieten van het leven. Dat doet Stefke volop bij elke match van KRC Genk. Zijn collega is een Anderlecht supporter en dat leidt soms tot een tikkeltje extra ambiance in het Vinohouse in Maaseik. 

 

Stefke Paulissen